Jaspi logo

Jäspi ilma-vesilämpöpumput

Paljon tehoa hyvällä hyötysuhteella

Jäspi ilma-vesilämpöpumput sopivat niin uudisrakennuksiin kuin vanhoihin taloihinkin, ja ovat varteenotettava vaihtoehto maalämmölle. Kumpikin lämpöpumppu ottaa ulkoilmassa olevaa auringon ilmaisenergiaa talteen ja kääntää sen talon ja käyttöveden lämmittämiseen, ja ero maalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun välillä on lähinnä investointikustannuksissa.

Ilma-vesilämpöpumppu tuo säästöä energiakuluihin

Ilma-vesilämpöpumput siirtävät energiaa ulkoilmasta talon vesikiertoiseen lattia ja/tai patterilämmitykseen sekä käyttöveteen. Ilma-vesilämpöpumput ovat energiatehokkaita ratkaisuja niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Ilma-vesilämpöpumppujen ehdoton kilpailuetu on niiden investointikustannus, joka jää huomattavasti maalämpöpumppua pienemmäksi. Ilma-vesilämpöpumppulaitteistoa hankittaessa ei nimittäin tarvita kallista lämpökaivoporausta.

Jäspi ilma-vesilämpöpumppumallistossa on sopivin ratkaisu – olipa kyseessä sitten järjestelmäratkaisu (Jäspi Tehowatti Air) tai ratkaisu (Jäspi Basic), joka asennetaan kiinteistössä jo olemassa olevan järjestelmän rinnalle. Toimitussisältö on erittäin kattava, mikä helpottaa asennustyötä kohteessa. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltujen laitteiden korkealaatuiset komponentit tuovat säästöä myös huoltovapaudella ja ovat helppokäyttöisiä.