JÄSPI Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumppu

Lämmitys ja käyttövesi

LÄMPÖÄ JA LÄMMINTÄ VETTÄ TALON TEHONTARPEEN MUKAAN

Ilma-vesilämpöpumppu huolehtii talon lämmityksestä ja lämpimän käyttöveden tuotosta. Sisäyksikössä on integroitu vedenlämmitin ja sisäänrakennettu järjestelmän ohjaus, ja myUpway-etävalvonnan avulla järjestelmää on mahdollista valvoa vaikka kännykällä. Lisävarusteen avulla Jäspi Tehowatti Air Split pystyy myös jäähdyttämään taloa. Erittäin tehokas ja hiljainen Nordic-ulkoyksikkö tuottaa 65-asteista vettä jopa -25 °C ulkolämpötilaan asti ja kylmemmässä lämpötilassa sisäyksikön sähkövastus auttaa lämmön tuotannossa.

Tehowatti Air Nordic -järjestelmä koostuu kahdesta osasta:

 1. Ulkoyksikkö on Monoblock ilma-vesilämpöpumppu, joka ottaa energiaa ulkoilmasta ja siirtää kompressorin välityksellä näin saadun lämmön sisäyksikköön.
 2. Sisäyksikön kautta lämpö jaetaan sisätiloihin ja lämpimään käyttöveteen. Ulkoilman energiasisältö pienenee ilman kylmetessä. Jos ulkoa ei saada lämpöpumpulla riittävästi energiaa kiinteistön tarpeisiin, sisäyksikön lämmitysvastus avustaa lämmitystä automaattisesti ja takaa tarvittavan lisälämmön.

Järjestelmän toimintaperiaate

Ilma-vesilämpöpumpun Monoblock-ulkoyksikön lämmöntuottotehoa hienosäädetään automaattisesti sääolojen ja lämmöntarpeiden mukaan. Näin yksikön energiankäyttö pysyy mahdollisimman tehokkaana. Energia otetaan ulkoilmasta aina -25 °C lämpötilaan asti. Oikein matalissa lämpötiloissa lisäenergiaa saadaan lämmitysvastuksella vaiheittain, mikä takaa lisälämmön mahdollisimman vähäisen kulutuksen. Koska energiaa otetaan ulkoilmasta, ulkoyksikköön kerääntyy jäätä pakkaskeleillä. Tehowatti Airin toimituksessa on mukana varusteet, joilla sulatus tapahtuu tarvittaessa automaattisesti. Laite huolehtii kaikissa tilanteissa ulkoyksikön sulatuksesta ja sulatusveden eli kondenssiveden pois viemisestä talon viemäri- tai salaojajärjestelmään. Näin jäätä ei keräänny ulkoyksikön alle tai ympärille.

Ilma-vesilämpöpumpun sisäyksikkö jakaa pumpun tuottaman lämmön ja lämmittää vuorotellen lämmityspiiriä ja käyttövettä. Sisäyksikössä on älykäs ohjausjärjestelmä, joka mukauttaa pumpun toiminnan talon lämmöntarpeeseen. Ohjauslogiikka optimoi jatkuvasti ilmavirtausta (kierroslukuohjattu puhallin), kylmäpiirivirtausta (elektroninen paisuntaventtiili) ja lämmönjakopiiriä. Lisäksi sisäyksikössä on sähkövastus, joka automaattisesti huolehtii lämmön riittävyydestä myös paukkupakkasilla. Sisäyksikkö on vain 1,8 metriä korkea, mutta siinä on sisäänrakennettu varaaja, johon mahtuu 215 litraa vettä, josta riittää käyttövettä suureenkin tarpeeseen.

Talon ja käyttöveden lämmitys ilma-vesilämpöpumpulla

Jäspi Tehowatti Air Nordic on ilma-vesilämpöpumppu, joka lämmittää energiatehokkaimmin talon ja käyttöveden. Järjestelmä on loistava ratkaisu niin uudistaloon lämmitysjärjestelmäksi kuin saneeraustaloonkin öljylämmityksen korvaajaksi.

 • Voidaan liittää lattialämmitykseen tai kiinteistössä jo oleviin lämpöpattereihin
 • Sopii toimintateholtaan useimpiin omakotitaloihin (50-200 m²)
 • Tehontarpeeseen mukautuva ulkoyksikkö – maksimaalista tehoa minimaalisella energiankulutuksella
 • Tuntuvaa energiansäästöä
 • Ympäristölle ystävällinen
 • Huippuluokan tekniikkaa
 • Miellyttävä käyttää
 • Asennusystävällinen kokonaistoimitus
 • Laajin käyttöalue: jopa -25 °C asti
 • Tehokkain ulkoyksikkö: tuottaa max. 65-asteista vettä
 • myUpway -etävalvonta vakiona

TEKNISET TIEDOT

Teho 9 kW
Mitat K x L x S 1670 x 600 x 620 mm
Paino 115 kg
Vesitilavuus 215 l
LVI-numero 5058551 / 5058552 / 5058553
Paino 167/177/183 kg
Alin toimintalämpötila -25 °C
Veden lämpötila max 65 °C
Asennus LVI-asentaja
Kompressori Inverter
Laatan mitat K x L 8 kW: 1200 x 700 mm / 12, 16 kW: 1350 x 700 mm. Etäisyys seinästä 300 mm
Mitat K x L x S 1070 x 1130 x 610 mm/
1165 x 1280 x 612 mm/
1165 x 1280 x 612 mm

PYYDÄ TARJOUS LAITTEESTA KÄYTTÖKUNTOON ASENNETTUNA

Voit tilata pelkän asennuksen itse hankkimallesi laitteelle tai voi hankkia kauttamme JÄSPI Tehowatti Air Nordic ilma-vesilämpöpumpun käyttökuntoon asennettuna.

TARJOUS SISÄLTÄÄ SEURAAVAT LAITTEET, TARVIKKEET JA TYÖT

 • Sisäyksikkö
  – Teho 9kW
 • Ulkoyksikkö vaihtoehdot
  – Split 6kW
  – Split 8kW
  – Split 12kW
  – Split 16kW
 • Asennuksessa tarvittavat laitteet ja komponentit
 • Asennustyö käyttökuntoon

TARJOUSPYYNTÖ/ ASENNUSTILAUS

Tarjous laitteesta asennettuna

Tarjous vain asennuksesta