Ilmalämpöpumppu Espoo

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Espoossa

Aina luotettava ja ammattitaitoinen palvelu

Mietitkö ilmalämpöpumpun hankkimista? Me myymme, toimitamme ja asennamme kiinteistöösi tehokkaan ja kannattavan arjen pelastajan – ilmalämpöpumpusta on hyötyä ympäri vuoden!

Ilmalämpöpumpun tarpeeseen havahdutaan usein kesän kuumudella. Kun kotiin ei enää pääse pakoon ulkona paahtavaa lämpöä, on viihtyvyys jokapäiväisestä arjesta kaukana. Sen sijaan, että yrität helpottaa oloasi erilaisilla tuulettimilla, nukut yöt kylmäkallejen ympäröimänä ja tuskailet kotitoimiston tunkkaista ilmaa keskittymiskyvyn puutteessa, investoi laadukkaaseen ilmalämpöpumppuun!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Aina varma ja luotettava työnjälki

Palvelemme asiakkaita Espoossa ja asennamme ilmalämpöpumput EU-sertifikaatin mukaisesti. Olemme Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija ja haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaista ja ammattitaitoista palvelua. Asennamme ilmalämpöpumput monivuotisella kokemuksella kiinteistön yksityiskohtaiset tarpeet huomioiden.

Markkinoiden parhaat tuotteet saat meiltä

Huolettaako, että kovaääninen, ulkonäöltään hallitseva kone pilaa kotisi lempeän tunnelman? Ei huolta! Myymiemme laitteiden visuaalinen muotoilu on tyylikäs ja nykyaikainen. Valikoimastamme löytyy useita eri värisiä ja mallisia ilmalämpöpumppuja. Me autamme valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon!

Toimittamamme ilmalämpöpumput ovat myös markkinoiden hiljaisimpia. Ainutlaatuinen yö-toiminto mahdollistaa laitteen äänenvoimakkuuden laskemisen lähes äänettömäksi! Laitteiden moderni tekniikka jakaa puhallusilman tasaisesti ja tehokkaasti kiinteistön eri huoneisiin. Esimerkiksi Mitsubishi Electric LN-sarjan hyödyntämät kaksoissiivekkeet ja tuplailmaohjaimet kierrättävät ilmaa pienellä ilmanvirtausnopeudella vedottomasti ja miellyttävästi.

Ilmalämpöpumppuun investoiminen kannattaa

Ilmalämpöpumppu on taloudellinen investointi, joka kannattaa! Vaikka ilmalämpöpumppua käytetään pääosin viilentämään ja lämmittämään kiinteistöä vaivattomasti, on laitteen hankkimisella muitakin hyviä puolia. Se soveltuu kaikenlaisiin kiinteistöihin, on edullinen tapa viilentää asuntoa tehokkaasti ja auttaa säästämään lämmityskuluissa. Kun asennus suoritetaan huolellisesti ja pumppu sijoitetaan kiinteistöön oikein, sisätilojen viilentäminen ei hukkaa lämmityskaudella kertyneitä säästöjä.

Ilmalämpöpumppu toimii myös sisäilman raikastajana ja puhdistajana. Samalla, kun pumppu kierrättää sisäilmaa, se kerää ilmasta pölyä, pienhiukkasia ja muita epäpuhtauksia. Muistathan vain pitää huolta pumpun suodattimen puhdistamisesta! Kun kodin sisätilojen raikkaudesta huolehtii ilmalämpöpumppu, ei asukkaiden tarvitse turvautua muihin tuuletusratkaisuihin, kuten ovien ja ikkunoiden avaamiseen, joka sekin tuo kotiin ulkoa siitepölyä ja muita roskia.

Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin kohteisiin

Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Espoon alueella. Tuotteemme soveltuvat niin kerrostaloihin, omakotitaloihin, toimistoihin, yritystiloihin kuin vapaa-ajanasuntoihinkin. Ilmalämpöpumppu tekee kotona asumisesta mukavaa, toimistolla työskentelystä puhumattakaan. Kun sisäilma on raikas ja juuri sopivan viileä tai lämmin, on sisätiloissa oleskelu huomattavasti viihtyisämpää. Sano ei tunkkaiselle ilmalle!

ilmalampokunkku kuvake

Tilaa ilmalämpöpumppu Espoossa sijaitsevaan kiinteistöösi jo tänään:

Ota yhteyttä