Ilmalämpöpumppu Sipoo

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Sipoossa

Ilmalämpöpumput asennuksineen luotettavasti ja ammattitaidolla

Ilmalämpöpumppu tuo helpotusta sisätiloissa oleskeluun ja se sopii kaikkiin kiinteistöihin. Tuotevalikoimastamme löytyy huippuunsa kehitettyjä Mitsubishi Electric LN-sarjan malleja, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat sekä ekologisuudeltaan että teknisiltä ominaisuuksiltaan markkinoiden parasta laatua. Huolellisen muotoilutyönsä ansiosta lämpöpumput sopivat loistavasti niin kotiin kuin liiketiloihinkin.

Tutustu tarjotaamme ja valitse tarpeisiisi sopiva tuote. Valikoimastamme löytyy useita eri värisiä ilmalämpöpumppuja, joiden hienostuneen elegantti ulkomuoto hurmaa aina kaukosäädintä myöten!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät omakotitalon, kesämökin, liiketilan, toimiston tai muun kiinteistön helposti ja edullisesti. Toimitamme, asennamme ja huollamme modernit ja ekologiset ilmalämpöpumput nyt Sipoossa! IlmalämpöKunkulta saat taidokkaan ja luotettavan palvelun.
Säästä lämmityskuluissa

Kulut alas

Ilmalämpöpumpun avulla voit säästää lämmityskuluissa jopa 60%! Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityskaudella ja koko kesän aikana ympärivuorokautiseen viilentämiseenkin kuluu parhaillaan vain muutamia kymmeniä euroja, riippuen tietenkin kiinteistön koosta ja ylläpidettävästä lämpötilasta. Vuoden keskimääräiseksi energiansäästöksi on laskettu 3000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinnaksi kaksitoista senttiä.

Mukavuus huippuunsa

Ilmalämpöpumppu toimii kesällä jäähdyttäjänä ja talvipakkasilla tehokkaana energiakulujen säästäjänä. Se on ympärivuotinen sisäilman kosteuden poistaja, puhdistaja ja lämpötilan säätelijä, joka parantaa asumismukavuutta huomattavasti! Raikas ja tarpeeksi viileä sisäilma helpottaa keskittymiskykyä sekä vähentää kuumuudesta johtuvia oireita, kuten päänsärkyä ja pahoinvointia. Miltähän tuntuisi nukkua kesälläkin untuvapeittoon käpertyneenä pelkän lakanan sijaan? Viileä makuuhuone parantaa unenlaatua tutkitusti!

ilmalampokunkku kuvake

Kunkkulaatuiset asennukset ja huollot

Asennamme ilmalämpöpumput EU-sertifikaatin mukaisesti. IlmalämpöKunkku on Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija, mikä tarkoittaa, että saat kauttamme aina luotettavan asennuksen ja huollon. Jotta ilmalämpöpumpusta saa parhaan mahdollisen hyödyn irti, tulee pumppu asentaa oikein ammattilaisen toimesta. Kun ilma pääsee virtaamaan kiinteistössä vapaasti ja tasaisesti, taataan lämpöpumpun kunnollinen toiminnallisuus.

Lisäksi on tärkeä huolehtia sekä omatoimisista että pätevän asentajan suorittamista huoltotoimenpiteistä säännöllisesti. Meiltä saat ensiluokkaista palvelua ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien! Ota yhteyttä – kaikki palvelumme ovat saatavilla Sipoossa.

Ota yhteyttä