Ilmalämpöpumppu Klaukkala

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Klaukkalassa

Aina laadukas asennus ja ensiluokkainen palvelu

Kylmenee, lämpenee, kylmenee, lämpenee, löytyi! Nimittäin markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput ja niiden luotettava asentaja sekä huoltaja. IlmalämpöKunkulta saat ilmalämpöpumput kotiin, liiketiloihin, toimistolle, mökille tai mihin tahansa muuhun kiinteistöön. Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas valinta lämmitykseen, viilennykseen sekä sisäilman raikastamiseen ja se kestää Suomen vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput Klaukkalassa!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Investointi, joka kannattaa

Ilmalämpöpumppu on taloudellinen investointi, joka maksaa itsensä säästöjen muodossa takaisin. Kun ilmalämpöpumppua käytetään ympäri vuoden, on sen säästöjen arvioitu olevan noin 3 000 kilowattituntia vuodessa. Tutkimusten mukaan säästät lämmityskuluissa jopa 60 %! Ilmalämpöpumppu on talvella tehokas energiasäästäjä eikä kesällä aktiiviseen viilennykseen tarvittava teho syö lämmityskaudella kerrytettyjä säästöjä juuri lainkaan. Tarjoamme myös mahdollisuuden osamaksuun OP-rahoituksen avulla. 

ilmalämpöpumppu talossa

Moderni ilmalämpöpumppu on lähes huomaamaton

IlmalämpöKunkku asentaa ja huoltaa muun muassa Mitsubishi Electric-ilmalämpöpumput Klaukkalassa. Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat energiatehokkaita ja laadukkaita – ne tekevät sisätiloissa oleskelusta mukavaa!

Huolettaako esillä olevan ison koneen hankkiminen kotiisi? Aivan turhaan! Moderni ilmalämpöpumppu nostaa asumisviihtyvyyden huippuunsa. Se on hiljainen ja kierrättää sisäilmaa tasaisesti ja tehokkaasti. Uusimmat ilmalämpöpumput ovat myös tyylikkäästi muotoiltuja, löydät valikoimastamme useita eri värisiä ja mallisia vaihtoehtoja.

Meiltä myös huolto ja korjaus

Kun ilmalämpöpumppua puhdistetaan ja huolletaan säännöllisesti, sen käyttöikä saadaan mahdollisimman pitkäksi. Me huollamme ja korjaamme ilmalämpöpumput Klaukkalassa pitkällä kokemuksella. Tavallisia huoltotoimenpiteitä tulee suorittaa myös itse: puhdista ilmalämpöpumpun sisäsuodatin aina muun siivouksen yhteydessä! Ammattilaisen toimesta ilmalämpöpumppu kannattaa huoltaa noin 2–4 vuoden välein.

Kysy lisää palveluistamme Klaukkassa!

ilmalampokunkku kuvake

Ilmalämpökunkku - aina luotettavaa palvelua

Asennamme ilmalämpöpumput EU-sertifikaatin mukaisesti. IlmalämpöKunkku on Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija, mikä tarkoittaa, että saat aina kauttamme ensiluokkaisen luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua.

Tavoitteenamme on luoda onnistuneita asiakaskokemuksia aina ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Autamme ilmalämpöpumpun valinnassa ja arvioimme kohteesi tarpeet huolella. Tarvitsetko vain tehokkaan viilentäjän ilman lämmitystä? Vai tarvitaanko useampi sisäyksikkö kaksikerroksiseen kotiisi? Asiantuntijoidemme avulla löydät juuri sopivan ratkaisun ilmalämpöpumppua vailla olevaan kiinteistöösi.

Kokeneet asentajamme tietävät, mihin pumppu asennetaan kohteessa parhaan mahdollisen toiminnan takaamiseksi. Oikein sijoitettu ilmalämpöpumppu levittää ilmavirtaa paitsi vapaasti ja tasaisesti, myös pehmeästi ja huomaamattomasti – kunkkulaatua!

Ota yhteyttä