Daikin Ilmalämpöpumput

Daikin ilmalämpöpumput valmistetaan Euroopassa ja ne on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Daikin on erikoistunut ilmalämpöpumppujen innovatiiviseen kehitykseen, jota toteutetaan juuri Euroopan markkinoilla, lähellä loppukäyttäjiä. Viime vuosina Daikin on vahvistanut asemaansa erityisesti Skandinavian markkina-alueella. Pohjoismaihin on asennettu jo yli 200 000 Daikin-lämpöpumppua. Daikin takaa suorituskyvyn jopa -25 °C lämpötilassa.

Daikin tarjoaa modernit ratkaisut kiinteistöjen ilmanvaihtoon. Daikinin ilmalämpöpumpuilla jäähdytät ja lämmität kotisi tehokkaasti uusiutuvat energian avulla. Daikin ilmalämpöpumput toimivat energialla, jota laite ottaa ilmasta 80 % ja sähköstä vain 20 %. Ilmalämpöpumppu ohjaa kodin tai muun kiinteistön lämpötilaa siirtämällä lämpöä: laitteen kylmäaine siirtää lämmön kiertäessään ulko- ja sisäyksiköiden välillä.

Tämän poikkeuksellisen energiatehokkaan tekniikan avulla lämpötila on sisällä täydellinen ympäri vuoden. Daikinin ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus on jopa A+++, joka on markkinoiden korkein!

daikin ilmalampopumput

Daikinilta markkinoiden paras energiatehokkuus

Daikin ilmalämpöpumppujen energiatehokkuus mahdollistaa sähkölaskun ja ympäristövaikutuksien pienentämisen. Daikin on ainoa valmistaja, joka kehittää ja valmistaa ilmalämpöpumppujen kompressorit, kylmäaineet ja lämmönvaihtimet itse. Kesän kuumimpina päivinä Daikin ilmalämpöpumput pitävät kodin mukavan viileänä vähäisellä energiankulutuksella. Lisäksi ilmalämpöpumput sopivat hyvin lämmitykseen ja peruslämmön ylläpitoon niin kotona kuin esimerkiksi vapaa-ajan asunnolla. Daikin ilmalämpöpumput toimivat hyvin yhteen myös takan kanssa levittäen takan lämpöä automaattisesti laajemmalle alueelle.

Daikin ilmalämpöpumput on suunniteltu sisustusta varten

Daikinin ilmalämpöpumput ovat saaneet tyylikkäästä muotoilustaan kansainvälistä tunnustusta. Ilmalämpöpumpuissa on panostettu huomaamattomaan olemukseen ja ne sopivat saumattomasti kodin sisustukseen. Daikinin valikoimasta löytyy myös lattiamallinen ilmalämpöpumppu, joka jakaa ilmaa ja lämpöä perinteisen lämpöpatterin tapaan. Myös lattiamalli on viimeistelty linjakkaalla muotoilulla, joka on helppo yhdistää sisustukseen.
daikin
ilmalampokunkku kuvake

Tilaa Daikin ilmalämpöpumput IlmalämpöKunkulta!

Daikin on yksi maailman suurimmista ilmalämpöpumppuvalmistajista, ja IlmalämpöKunkun valikoimasta löydät Daikinin uusimmat tuotteet. Asiantuntijamme hoitavat ilmalämpöpumppujen toimitukset, asennukset ja huollot. Daikin ilmalämpöpumput sopivat niin päivitettäviin lämmitysjärjestelmiin kuin uudisrakentamiseenkin. Ota yhteyttä, niin autamme valitsemaan useista eri malleista sinulle sopivimman ratkaisun!