Ilmalämpöpumppu Porvoo

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Porvoossa

Tilaa uusimmat ja tehokkaimmat ilmalämpöpumput asennettuina

Kaipaako loma-asuntosi, liiketilasi tai asuinhuoneistosi viilennystä kesäisin tai lisälämmitystä talvisin? Ratkaisu on silloin ilmalämpöpumppu! Ilmalämpöpumppu on asumisviihtyvyyttä parantava sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin parhaillaan muutamassa vuodessa. Anna itsellesi mahdollisuus nauttia raikkaasta, juuri sopivan lämpöisestä sisäilmasta ympäri vuoden – investoi ilmalämpöpumppuun!

IlmalämpöKunkku asentaa ja huoltaa Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppuja myös Porvoon alueella. Vankka ammattitaitomme ja osaamisemme takaa ensiluokkaisen palvelun jo heti varaushetkestä lähtien.

Mitsubishi Electric LN mallisto

Kustannustehokas vaihtoehto

Kun lämmität asuntoasi ilmalämpöpumpulla, toimit ympäristöystävällisesti ja säästät lisäksi merkittäviä määriä asuntosi lämmityskuluissa! Ilmalämpöpumppu hyödyntää toimiakseen ulkoilman sisältämää lämpöenergiaa ja muuttaa sen valittujen asetusten mukaan joko lämmöksi tai viileydeksi. Vuositasolla energiansäästö on noin 3000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinta kaksitoista senttiä. Säästät lämmityskuluissa parhaimmillaan jopa 60% ja saat kesäisin nauttia miellyttävän viileästä sisäilmasta edullisesti!

Sisäilma puhtaaksi ja raikkaaksi

Korkealaatuisen suunnittelutyön tuloksena uusimmat ilmalämpöpumput ovat täynnä toinen toistaan käytännöllisempiä ominaisuuksia, jotka mahdollistavat paitsi sisätilojen edullisen lämmittämisen ja viilentämisen, myös sisäilman tehokkaan puhdistamisen.

Lämpöpumppujen ilmanpuhdistustoiminnon avulla kiinteistösi sisäilma puhdistuu pölystä, liasta ja muista epämiellyttävistä pienhiukkasista. Esimerkiksi allergikkojen ja hajuyliherkkien henkilöiden keskuudessa ominaisuus on erittäin toivottu!

Markkinoiden parhaat ominaisuudet

Meiltä saat muun muassa uusimmat Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput, joiden ominaisuudet ovat viety huippuunsa aina teknisistä toiminnoista viimeisteltyyn ulkomuotoon. Ainutlaatuisista laitteista löydät esimerkiksi Mitsubishin oman lämmitysinnovaation, Hyper Heating-toiminnon, jonka avulla ilmalämpöpumppu levittää kiinteistössäsi jo valmiiksi olemassa olevaa lämmintä ilmaa, kuten takasta tulevaa lämpöä.

Huippuluokan ilmankierrätysominaisuudet yhdistettynä moderniin muotoiluun tekevät LN-sarjan ilmalämpöpumpuista sopivan kaikenlaisiin kohteisiin liiketiloista kerrostaloasuntoihin. Laite sulautuu osaksi sisustusta ja on toiminnoiltaan äärimmäisen huomaamaton ja hiljainen. Tutustu tuotevalikoimaamme ja kysy lisää!

ilmalampokunkku kuvake

Miksi valita ilmalämpökunkku?

Meiltä saat ilmalämpöpumppujen Kunkuimmat asennukset ja huoltopalvelut! Asentajamme palvelevat asiakkaitaan pitkällä kokemuksella ja auttavat kartoittamaan juuri sopivan ratkaisun kiinteistöösi. Toimimme nyt myös Porvoon alueella!

Ota yhteyttä