Ilmalämpöpumppu Tuusula

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Tuusulassa

Ilmalämpöpumput asennuksineen kokeneilta asiantuntijoilta

Harkitsetko ilmalämpöpumpun hankkimista kotiisi, liiketilaasi tai loma-asuntoosi? Ilmalämpöpumppujen suosio on viimevuosina ollut kovassa nousussa, eikä ihme! Ilmalämpöpumppu on edullinen ja ympäristöystävällinen tapa tehdä asumisesta mukavampaa niin kesällä kuin talvella.

IlmalämpöKunkku asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput myös Tuusulassa. Tarjoamme asiakkaille luotettavaa ja asiantuntevaa palvelua monen vuoden kokemuksella. Valikoimastamme löydät markkinoiden Kunkuimmat ilmalämpöpumput viimeisine innovaatioineen. Ota yhteyttä ja nauti jatkossa miellyttävästä sisäilmasta kustannustehokkaasti!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Sopiva sisäilma ympäri vuoden

Ilmalämpöpumppu on tehokas sisäilman kierrättäjä ja puhdistaja. Sen avulla saat ylläpidettyä kotonasi, toimistollasi, liiketilassasi tai muussa sisätilassa haluamaasi lämpötilaa vain kaukosäätimen painalluksella. Lisäksi ilmalämpöpumppu puhdistaa sisäilmaa pölystä ja muista pienhiukkasista sekä poistaa kosteuttaa pienentäen riskiä esimerkiksi erilaisille homevaurioille.
ilmalämpöpumppu talossa

Huipputeknologia tekee oleskelusta mukavaa ja kustannuksista matalat

Tuotteemme ovat moderneja ja tehokkaita, suomalaiseen ilmastoon suunniteltuja Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppuja. Viimeisimpiä innovaatioita hyödyntävät laitteet kierrättävät puhallusilmaa kiinteistön eri tiloihin tasaisesti, tehokkaasti ja energiaa säästäen. Ilmalämpöpumput eivät toimiessaan aiheuta vedon tunnetta lainkaan. LN-sarjan tuotteissa on kaiken lisäksi ominaisuus, joka tunnistaa, onko huoneessa ihmisiä, ja kierrättää ilmaa sen mukaisesti!

Laadukasta ja luotettavaa palvelua

Me teemme ilmalämpöpumpun hankkimisesta helppoa ja vaivatonta. Sinun tehtäväsi on vain istua ja odottaa pian paranevaa sisäilmaa! Asennamme ilmalämpöpumput EU-sertifikaatin mukaisesti. IlmalämpöKunkun tarjoamilla palveluilla on myös Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksyntä.

Meiltä saat tarpeitasi vastaavan ilmalämpöpumpun, asennuksen ja kaikki mahdolliset asennukseen tarvittavat lisäremontit. Asennamme ja huollamme ilmalämpöpumput aina kokeneen asiantuntijan toimesta. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaisen luotettavaa ja ammattitaitoista palvelua heti asiakassuhteen alusta lähtien! Ota yhteyttä – palvelumme ovat saatavilla nyt myös Tuusulassa.

ilmalampokunkku kuvake

Miksi valita ilmalämpökunkku?

Ilmalämpöpumppu on järkihankinta myös sen matalien kustannuksien puolesta. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä säästöjen muodossa takaisin vain muutaman vuoden kuluessa asennuksesta:

Ota yhteyttä