Ilmalämpöpumppu Nurmijärvi

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Nurmijärvellä

Helppo keino säästää kiinteistön kustannuksissa

IlmalämpöKunkku asentaa ja huoltaa markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput Nurmijärvellä. Ilmalämpöpumppu on todellinen arjen sankari – se on kustannustehokas ratkaisu viihtyisämpään oleskeluun ja työskentelyyn sisäilmassa.

IlmalämpöKunkulta saat huippulaatuiset ilmalämpöpumput, kuten uudet Mitsubishi Electric LN-sarjan tuotteet. Sarjan mallit ovat energiatehokkaita ja ne ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Mikä parasta – tuotteet ovat muotoilultaan tyylikkäitä ja toiminnoiltaan lähes huomaamattomia! Laitteet sopivat sisätiloihin niin visuaalisesti kuin käytännöllisyydeltäänkin. Ne ovat hiljaisia ja kierrättävät sisäilmaa pehmeästi ja tasaisesti.

Mitsubishi Electric LN mallisto

Ilmalämpöpumppu sopii kaikkiin kiinteistöihin

Puhtaan ja sopivanlämpöisen sisäilman merkitys asumisviihtyvyydelle ja hyvinvoinnille on suuri – tunkkainen ja liian kuuma sisäilma aiheuttaa väsymystä, päänsärkyä, voimattomuutta ja keskittymiskyvyn puutetta. Hanki helpotusta arkeen heti! Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput Nurmijärvellä.
ilmalämpöpumppu talossa

Ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin

Asennamme ja huollamme modernit ja ekologiset ilmalämpöpumput luotettavasti monen vuoden kokemuksella Helsingin alueella. Olisiko vihdoin aika tehdä taloudellinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin ja tekee päivittäisestä elämästä helpompaa ympäri vuoden? Kun ostat ilmalämpöpumpun kauttamme, saat ammattitaitoista apua sopivan tuotteen valintaan, luotettavan toimituksen ja asennuksen sekä tukea laitteen asianmukaiseen huoltamiseen.

Kustannustehokas ratkaisu ilmalämpökunkulta

Ilmalämpöpumppu on yksinkertainen keino aloittaa asumiskustannusten säästäminen. Se on järkevä taloudellinen investointi, joka soveltuu niin energiatehokkaaseen lämmitykseen kuin viilennykseenkin. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä säästöjen muodossa takaisin vain muutamassa vuodessa asennuksen jälkeen!

Ilmalämpöpumpun vuosittainen energiansäästö on keskimäärin 3 000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinta noin 12 senttiä. Todellinen säästö riippuu tietenkin monesta tekijästä, oleellisimmin siitä, kuinka paljon käytät pumppua lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Säästöt ovat joka tapauksessa merkittävät, vaikka käyttäisit kuumana kesänä pumppua aktiiviseenkin viilennykseen!

Ilmalämpöpumpun hankkiminen kannattaa:

ilmalampokunkku kuvake

Palvelu ja työnjälki? Aina kunkkulaatua!

IlmalämpöKunkulta saat huippulaatuista ja ammattitaitoista palvelua heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien. Olemme Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija ja asennamme ilmalämpöpumput EU-sertifikaatin mukaisesti.

Ilmalämpöpumpun asentamiseen vaaditaan aina pätevä asiantuntija. Ammattilaisemme huolehtivat sisäyksikön ja ulkoyksikön sijoittamisesta, etäisyydestä, läpivienneistä sekä tarvittavista poraustöistä ja sähkövedoista. Meiltä saat myös kaiken kattavat huolto- ja korjauspalvelut. Oikein asennettuna ja säännöllisesti huollettuna taataan laitteen paras mahdollinen toiminta ja käyttöikä! Kysy lisää palveluista Nurmijärvellä.

Ota yhteyttä