Ilmalämpöpumppu Kauniainen

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Kauniaisissa

Aina luotettava ja ammattitaitoinen asennus

IlmalämpöKunkku toimittaa innovatiiviset ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen kaikenlaisiin kiinteistöihin Kauniaisissa. Kaipasit raikasta sisäilmaa sitten kotiisi, toimistolle tai mökille, me toimitamme ilmalämpöpumpun, joka kestää suomalaiset sääolosuhteet ympäri vuoden!
Mitsubishi Electric LN mallisto

Hanki ilmalämpöpumppu asennettuna meiltä

IlmalämpöKunkulta hankit ilmalämpöpumpun asennuksineen vaivattomasti. Meiltä saat asiantuntevaa ja laadukasta palvelua ensihetkestä lähtien. Autamme valitsemaan tarpeidesi mukaisen ilmalämpöpumpun, hoidamme laitteen asennuksen luotettavasti ja ammattitaidolla sekä suoritamme tarpeelliset huoltotyöt säännöllisesti. Valikoimastamme löytyvät ilmalämpöpumput ovat nykyaikaisia, ympäristöystävällisiä ja huomaamattomia. Kaikkea sitä, mitä voit kotiisi asennettavalta laitteelta toivoa!

Markkinoiden parhaat laitteet

Paras ilmalämpöpumppu on sellainen, jonka olemassaoloa ei huomaa juuri lainkaan, mutta jonka vaikutukset tuntuvat arjessa ja näkyvät kustannuksissa! Esimerkiksi Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat suunniteltu sekä toiminnoiltaan että ulkonäöltään sopimaan kaikenlaisiin koteihin ja kiinteistöihin.

Valikoimastamme löydät eri värisiä ja mallisia ilmalämpöpumppuja, jotka hyödyntävät viimeisintä teknologiaa. Kukapa nyt haluaisi massiivisen ja epämääräisen koneen sisustussuunnittelijan loihtiman olohuoneen pilaamaan, metelistä puhumattakaan! Modernin muotoilun omaavat ilmalämpöpumput ovat paitsi visuaalisesti tarkoin suunniteltuja, myös äärimmäisen hiljaisia.

Kustannustehokas vaihtoehto lämmitykseen

Ilmalämpöpumppu tuottaa lämpöä käyttämällä ilmassa olevaa energiaa. Koska ilmalämpöpumppu hyödyntää toimiakseen lämpötilaeroja, se on kustannustehokas vaihtoehto niin lämmitykseen kuin viilennykseenkin. Mutta kuinka suuriin säästöihin ilmalämpöpumpulla parhaimmillaan päästään? Ilmalämpöpumppuun sijoittamasi summan säästät takaisin noin 3 vuodessa. Todellinen säästö riippuu tietenkin siitä, kuinka paljon käytät lämpöpumppua viilentämiseen ja sisälämpötilan ylläpitoon. Keskimäärin säästöt ovat noin 3 000 kilowattituntia vuodessa ja kilowattitunnin hinta noin kaksitoista senttiä.

Oikein asennettuna ja käytettynä ilmalämpöpumppu auttaa säästämään lämmityskuluissa jopa 60 %. Yksinkertaiset huolto- ja ylläpitotoimet mahdollistavat ilmalämpöpumpulle jopa 15 vuoden käyttöiän! IlmalämpöKunkku suorittaa myös monipuoliset Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymät huoltopalvelut. Ammattilaisen tekemä huolto on hyvä tilata 2–4 vuoden välein. Lisäksi on tärkeä suorittaa omatoimiset huoltotoimenpiteet, kuten sisäyksikön karkeasuodattimen puhdistaminen, säännöllisesti.

Hanki jo tänään - raikas sisäilma odottaa!

Ilmalämpöpumpuilla on myös erilaisia ilmanpuhdistusominaisuuksia. Ilmalämpöpumppu toimii tehokkaana sisäilman kierrättäjänä ja puhdistajana sekä kosteuden poistajana. Pumppu vähentää näin tunkkaisuuden tunnetta sekä mahdollisia homeriskejä rakennukselle.

Jälleenmyymme ja asennamme ilmalämpöpumppujen kunkut Kauniaisten alueella. Tilaa pelkkä asennus, huolto tai koko setti meiltä!

ilmalampokunkku kuvake

Luotettavaa palvelua IlmalämpöKunkulta

Ota yhteyttä