logo mitsubishi

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Modernia muotoilua ja ekologisuutta

Uudessa Mitsubishi Electric LN-malleissa ekologisuus sekä huippuunsa hiotut tekniset ominaisuudet yhdistyvät luotettavaksi ja toimivaksi paketiksi, joka sopii niin kotitalouksien kuin liiketilojenkin eri tarpeisiin. Huolellisen muotoilutyön tuloksena lämpöpumppujen ulkomuoto on hienostuneen elegantti aina kaukosäädintä myöten ja nostaa käsityksen ilmalämpöpumpuista aivan uudelle tasolle.

Tehokkuutta eri tarpeisiin

Myymäämme Mitsubishi Electricin LN-sarjaan kuuluu kolme mallia, eri tehokkuuksilla. Jokaisesta mallista löydät kaikki LN-sarjan uudet innovatiiviset toiminnot sisäänrakennetusta WiFistä takkatoimintoon.

Yksi Mitsubishi Electric LN-sarjan merkittävimmistä ominaisuuksista on sen tyylikäs ulkoasu.Laadukkaat materiaalit ja kauniit värit yhdessä modernin muotoilun kanssa saavat ilmalämpöpumput sulautumaan osaksi sisustusta niin kodeissa kuin liiketiloissakin.

Uudet innovatiiviset toiminnot

Ilmalämpöpumppu tuo viilennystä kesän helteisiin ja lämmitystä talven pakkasiin, mutta se on myös paljon muutakin. Korkealaatuisen suunnittelutyön tuloksena Mitsubishi LN-sarjan ilmalämpöpumput myös puhdistavat ilmaa, ovat parasta A+++ energiatehokkuusluokkaa ja ovat kaiken lisäksi myös ympäristöystävällisiä uuden R32-kylmäaineen ansiosta.

Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat myös markkinoiden hiljaisimpia: uniikki yö-toiminto alentaa laitteen desibelivoimakkuutta niin, että laite on lähes äänetön. Kunkkulaatua!

Kaksoissiivekejärjestelmä

Kaksoissiivekkeiden ja tuplailmaohjaimien avulla puhallusilma saadaan jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmavirtausnopeudella, siksi lämmitys- ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Ilma myös jakautuu tehokkaammin asuntoon.

3D i-see sensor

3D i-see sensor havaitsee onko huoneistossa ihmisiä vai ei. Itsenäisesti toimivat kaksoissiivekkeet ohjaavat ilmavirran miellyttävästi huonetilaan riippuen ihmisten sijainnista. Valintasi mukaan puhallusilma ohjataan automaattisesti, joko kohti tai poispäin ihmisistä.

Mitsubishi Electric LN 3D-i-sensor
Mitsubishi Electric Wifi-sovitin

Sisäänrakennettu Wi-Fi sovitin

Sisäänrakennetun Wi-Fi-toiminnon ansiosta voit monitoroida ilmalämpöpumppusi toimintaa mistä ja milloin tahansa. Hallintapaneelista pääset tarkasteleman myös laitteen sähkönkulutusta, tilaa, sekä mahdollisia virheilmoituksia.

Takkatoiminto ja Hyper Heating

Takkatoiminnon avulla saat asuntosi pysymään tasaisen lämpimänä: toiminto levittää huoneistossasi jo valmiiksi olemassa olevan ilman: esimerkiksi takasta tulevan lämpimän ilman miellyttävästi joka huoneeseen.

Hyper Heating-toimintoa ei muista ilmalämpöpumpuista löydy, sillä se on Mitsubishin oma innovaatio. Toiminnon avulla laite pitää lämmön nimelliskapasiteetissaan vielä -15C:n ulkolämpötilaan asti. Oivallinen toiminto Suomen säihin.

Mitsubishi Electric takkatoiminto
Mitsubishi Electric Plasma Quad

Sisäilman puhtaus

Uuden Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminnon avulla voit sanoa hyvästit inhottaville ilmassa leijuville pienhiukkasille. Toiminto on erinomainen arjen helpottaja esimerkiksi allergikoille ja hajuyliherkille. Mitsubishin oman kaksoisuojapinnoitteen ansiosta lika ja pölyt eivät pääse kerääntymään laitteen pinnoille, mikä takaa laitteelle pitkän käyttöiän.