Ilmalämpöpumppu Helsinki

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Helsingissä

Aina luotettava ja ammattitaitoinen asennus

Ilmalämpöpumppu on monipuolinen sisäilman ja asumisviihtyvyyden parantaja ja IlmalämpöKunkku niiden luotettava toimittaja. Me myymme, asennamme ja huollamme markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Ei enää kesän kuumudessa kärvistelyä tai talven pakkasilla palelua – tilaa ilmalämpöpumppu käyttökuntoon asennettuna Helsingissä!

Meiltä löydät tunnetut ja laadukkaat laitteet, jotka tekevät sisätiloissa oleskelusta mukavaa. Mikä parasta – toimittamiemme laitteiden muotoilu on visuaalisesti tyylikäs ja mallistossamme on useita eri värejä. Älä siis pelkää hankkivasi epämääräistä häkkyrää seesteisen olohuoneesi katonrajaan hurisemaan!

Mitsubishi Electric LN mallisto

MIKSI ILMALÄMPÖPUMPPU?

Vaikka ilmalämpöpumppujen päätehtävä on viilentää ja lämmittää kiinteistö sopivaan lämpötilaan, on laitteen hankkimisella monia muitakin hyviä puolia.

Sopii omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin ja toimistoille

Mietityttääkö ilmalämpöpumpun asennus Helsingissä sijaitsevaan kerrostaloasuntoosi? Aivan suotta! Kunhan luvat ovat talonyhtiöltä kunnossa, voi ilmalämpöpumpun asentaa mihin tahansa kiinteistöön. Laadukkaat tuotteemme sopivat kaikenlaisiin kotitalouksiin, yritystiloihin ja vapaa-ajanasuntoihin.

Raikas ja puhdas ilma tekee arjesta mukavampaa

Parempi sisäilma napin painalluksella! Ilmalämpöpumppu ei ainoastaan toimi sisätilojen lämpötilan säätelijänä, vaan se myös poistaa kosteutta sisäilmaa puhdistaen ja raikastaen. Asennamme pumpun kotiisi Helsingissä – näet vaikutukset asumisviihtyvyyteen nopeasti!

Viilentää asunnon kesän helteillä edullisesti

Yleisimmin ilmalämpöpumpun tarpeeseen herätään kesän kuumuuden vallatessa kodin sisäilman. Ilmalämpöpumpun tunnetuin käyttötarkoitus lieneekin sisätilojen viilentäminen kesäisin. Kun viilennykseen käytetään laadukkaita ja oikein suunniteltuja laitteita, ei lämmityskaudella kertyneet säästöt valu hukkaan! Tehtyjen tutkimusten mukaan ilmalämpöpumppu tuo vuodessa lämmitykseen säästöä jopa 3000 kilowattituntia ja viilennyskäyttö kesäisin vähentää määrää vain noin kuudenneksella.

Säästää lämmityskulujasi jopa 60%

Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin parhaillaan muutamassa vuodessa! Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja säästää energiaa lämmityskaudella, kun pakkanen pysyy alle -15 – -20 asteessa. Jotta ilmalämpöpumpusta saa parhaan mahdollisen säästön, tulee se sijoittaa oikein. Me asennamme pumpun kotiisi kaikki tarvittavat yksityiskohdat huomioiden!
ilmalämpöpumppu talossa

Ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin

Asennamme ja huollamme modernit ja ekologiset ilmalämpöpumput luotettavasti monen vuoden kokemuksella Helsingin alueella. Olisiko vihdoin aika tehdä taloudellinen investointi, joka maksaa itsensä takaisin ja tekee päivittäisestä elämästä helpompaa ympäri vuoden? Kun ostat ilmalämpöpumpun kauttamme, saat ammattitaitoista apua sopivan tuotteen valintaan, luotettavan toimituksen ja asennuksen sekä tukea laitteen asianmukaiseen huoltamiseen.

Mukavuus huippuunsa

Toimittamamme ilmalämpöpumput ovat kaikin puolin markkinoiden laadukkainta antia, niin hiljaisuuden kuin ilmankierrätysominaisuuksiensa puolesta. Esimerkiksi jälleen myymämme Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat todellisia pumppujen kunkkuja! Ne ovat yö-asetuksiensa puolesta lähes äänettömiä ja niiden ensiluokkaiset toiminnot kierrättävät ilmaa vedottomasti ja tasaisesti.

ilmalampokunkku kuvake

Kunkkua palvelun laatua

Kun valitset meidät, saat takeen laadukkaasta, alan sertifikaattien ja vaatimusten mukaisesta palvelusta. Olemme asiakaslähtöinen toimija ja haluamme olla osana luomassa uusia virtauksia arkeesi! Tilaa palvelumme Helsingin alueella:

Ota yhteyttä