Panasonic logo
Panasonic ilmalämpöpumpuissa on kaikki ominaisuudet, joita voi kotiin toivoa. Ilmalämpöpumpuilla voi säädellä niin lämmitystä kuin jäähdytystä auringonvalon ja vuodenajan mukaan.
Panasonic Propartners

Olemme Panasonic Pro Partner

Huippuluokkaiset Panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumput ovat ominaisuuksiltaan huippuluokkaa, ja ne sopivat kaikkiin koteihin. Panasonicin ilmalämpöpumput ovat saaneet tunnustusta moninkertaisena testivoittajana. Pohjoisen olosuhteisiin sopivilla ilmalämpöpumpuilla voi säädellä niin lämmitystä kuin jäähdytystä auringonvalon ja vuodenajan mukaan. Panasonicin ilmalämpöpumput ovat luotettavia, tehokkaita ja niiden moderni tekniikka tekee laitteista markkinajohtajia.

Panasonicin ilmalämpöpumppujen edistykselliset ilmanvaihto- ja hallintaominaisuudet sekä luokkansa paras suorituskyky, tyylikäs muotoilu ja älykäs teknologia takaavat, että laitteet tekevät kotisi ilmasta miellyttävän ja puhtaan – aina pienestä kerrostaloasunnoista suurimpiin omakotitaloihin!

Säästöä lämmityskuluihin

Uuden sukupolven Z-Sarjan Panasonic ilmalämpöpumpuilla voit parhaillaan jopa puolittaa lämmityskulusi. Esimerkiksi yhdessä Pohjoismaiden myydyimmistä lämpöpumpuista, Panasonic HZ:ssa, on poikkeuksellisen korkea suorituskyky ja sen energiatehokkuus on erittäin korkeaa A+++ -luokkaa.

Panasonicin ilmalämpöpumput ovat äärimmäisen hiljaisia, eikä pumpun käyttöääni häiritse arkea, työskentelyä tai nukkumista. Nanotekniikkaan perustuva toiminta myös puhdistaa huoneilmaa lämmitys- ja jäähdytystoimintojen lisäksi. Järjestelmä poista hajuja ja estää tiettyjen virusten ja bakteerien muodostumista.

Ainutlaatuista muotoilua

Panasonic ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä ja yksinkertaisia, ja niiden sisäyksiköt on suunniteltu skandinaaviseen sisustukseen sopivaksi. Panasonicin valikoimasta löydät sopivan ilmalämpöpumpun kaiken kokoisiin kiinteistöihin. Esimerkiksi Panasonic TZ25 ja TZ35 -mallit sopivat pieniin tiloihin ja ovien yläpuolille. Näissä malleissa sisäyksiköiden uusi muotoilu mahdollistaa monipuolisempia asennuskohteita, kun tilaa on rajallisesti. Panasonic VZ on puolestaan suuriin kohteisiin tarkoitettu ilmalämpöpumppu, jonka voimakkaan ilmavirran ansiosta myös isojen talojen lämmitys ja viilennys onnistuu tehokkaasti ulkolämpötilasta riippumatta. Moderni muotoilu helpottaa myös asennusta ja huoltoa – asennus hoituu entistä nopeammin, ja siinä on vähemmän vaiheita.

IlmalämpöKunkun valikoimasta löydät yhteensä 11 erilaista Panasonicin ilmalämpöpumppua. Ilmalämpöpumppujen tekniset ominaisuudet vaihtelevat mallin mukaan

Ohjaa, valvo ja ajasta helpolla mobiilisovelluksella

Panasonicin edistyksellisissä ilmalämpöpumpuissa on mm. sisäänrakennettu Wi-Fi, ja ilmalämpöpumpun toimintaa voi hallita kätevästi älypuhelimesta. Ilmalämpöpumppu on yhdistettävissä verkkoon, jolloin se on ohjattavissa älypuhelimen avulla käyttäen Panasonic Comfort Cloud -sovellusta. Sovelluksen avulla pystyt kätevästi seuraamaan ja säätämään ilmalämpöpumppujasi missä ja milloin tahansa.

Uusi ympäristöystävällisempi R32-kylmäaine

Panasonicin ilmalämpöpumpuissa on käytössä uusi R32 kylmäaine, joka nostaa Panasonicit parhaimpaan energialuokkaan ja pienentää laitteiden hiilijalanjäljen neljäsosaan. Esimerkiksi Panasonicin HZ-sarjan ilmalämpöpumput saavuttavat nopeasti mukavan sisälämpötilan ja ylläpitävät sitä jopa silloin, kun ulkolämpötila on vain –35 °C. Panasonic-ilmalämpöpumppujen Econavi-ohjaus, nanotekniikkaan perustuva ilmanpuhdistus sekä takkatoiminto tekevät energian säästämisestä todella edistyksellistä ja huomaamatonta.