Gree logo

GREE Amber ilmalämpöpumppu

Amber on tehokas ja ympäristöystävällinen

GREE Amber tehokas ilmalämpöpumppu, ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella. Ilmalämpöpumpun edistyksellinen tekniikka mahdollistaa sen, että laite on korkeinta A+++ energiatehokkuusluokkaa lämmityksellä sekä jäähdytyksellä.

Green patentoima 2-aste kompressori on suunniteltu erityisesti Pohjolan kylmiin olosuhteisiin. Amber toimii erittäin suurella teholla vielä jopa -30C lämpötilassa. Laaja tehoalue takaa suuren hyötysuhteen ja suuren energiansäästön kaikkina vuodenaikoina.

Huippusäädettävyys

Mukavuutta korostavana toimintona Amber ilmalämpöpumpussa on lämmitystilassa mahdollisuus säätää huoneen lämpötilaa 1˚C asteen välein +8˚C – +30˚C. Laite soveltuu siis myös kesäasuntojen ylläpitolämpötilan tuottajaksi. Tämä takaa, että sisälämpötila on juuri sopiva. iFEEL toiminolla voidaan mitata lämpötila kaukosäätimestä, jolloin lämpötila säätyy oikeaksi oleskelukorkeudella, eikä katon rajassa.

Sisäänrakennetun WiFi:n (Amber 25/35) ansiosta Amber ilmalämpöpumppua on mahdollista etäohjata esimerkiksi mökin ylläpitolämpötilan ja normaalin huonelämpötilan välillä. Amber ilmalämpöpumpun monipuoliset toiminnot kuten viilennys ja ilmankierto (takkatoiminta) takaavat sen, että sisätiloissa on aina mukavat olosuhteet.

Gree Amber 25-70 sisä-ja ulkoyksikko

Tekniset tiedot (AMber 25-A/W)

Tilaa laite käyttökuntoon asennettuna

Voit tilata pelkän asennuksen itse hankkimallesi laitteelle tai voi hankkia kauttamme GREE Amber  ilmalämpöpumpun käyttökuntoon asennettuna.

Gree Amber hinnasto:

Asennustilaus