Ilmalämpöpumppu Kirkkonummi

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Kirkkonummella

Raikasta sisäilmaa IlmalämpöKunkun kautta!

IlmalämpöKunkku on luotettava sisäilman ja asumisviihtyvyyden parantaja. Miten? No toimittamalla kiinteistöihin ilmalämpöpumppuja tietenkin! IlmalämpöKunkku myy, asentaa ja huoltaa markkinoiden laadukkaimmat ilmalämpöpumput. Tilaa helpotusta kotioloihin Kirkkonummen alueella jo tänään.

Ilmalämpöpumppu on kaikin puolin kannattava sijoitus, joka oikein asennettuna toimii tehokkaasti ja kestävästi sekä lämmitys- että viilennyskäytössä. Kukapa nyt kesällä haluaisi sisälläkin hikoilla tai talvella kärsiä muuten vain tunkkaisesta sisäilmasta ja korkeista lämmityskustannuksista. Meiltä tilaat nykyaikaiset laitteet, jotka tekevät sisätiloissa oleskelusta mukavaa. Älä sitten ihmettele, kun ystäväporukka haluaa kokoontua sinun luoksesi kesällä iltaa istumaan!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Ilmalämpöpumppu on uusi lempilaitteesi

Ilmalämpöpumpun parhaita puolia ovat ilman lämmittämisen ja viilentämisen lisäksi sen kyky poistaa kosteutta sekä puhdistaa sisäilmaa. Vielä tyytyväisempi olet, kun tutustut alta kustannushyötyihin, joita ilmalämpöpumppuun investoiminen tuo jopa vain muutaman vuoden kuluessa ostopäätöksestä!

Villasukat jalkaan kesähelteillä

niin tehokasta sisäilman viilentäminen on! Yleisimmin ilmalämpöpumpun tarve iskee, kun painostava helle puskee kodin sisäilman sietämättömän lämpimäksi. Ilmalämpöpumpun yleisin käyttötarkoitus lieneekin asuintilojen viilentäminen kesäisin.

Kun viilennykseen käytetään laadukkaita, oikein asennettuja laitteita, ei talven lämmityskaudella kertyneet säästöt sula saman tien pois. Ilmalämpöpumppu tuo vuodessa lämmitykseen säästöä jopa 3 000 kilowattituntia. Aktiivinenkin viilennyskäyttö syö kesäisin tästä määrästä vain noin kuudenneksen.

Jopa 60% säästöä lämmityskuluissa

Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja säästää energiaa lämmityskaudella, kun pakkanen pysyy alle -15 – -20 asteessa. Parhaillaan ilmalämpöpumppu maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa!

Luotettavalla asennuksella saat parhaan hyödyn irti

Asennamme ja huollamme nykyaikaiset ja ympäristöystävälliset ilmalämpöpumput monivuotisella kokemuksella Kirkkonummen alueella. Kustannustehokkaan lopputuloksen takaamiseksi ilmalämpöpumppu tulee sijoittaa oikein niin, että ilmavirta pääsee kiertämään huoneistossa vapaasti ja tasaisesti. Me asennamme pumpun kaikki kiinteistösi tarpeet huomioiden!
ilmalämpöpumppu talossa

Moderni laite on tyylikäs ja hiljainen

Kun ostat ilmalämpöpumpun kauttamme, saat ammattitaitoista apua tuotteen valintaan, luotettavan toimituksen ja asennuksen sekä kattavat huoltopalvelut. Valikoimastamme löydät markkinoiden uusimmat ja laadukkaimmat laitteet, jotka ovat paitsi hiljaisia ja huomaamattomia, myös muotoilultaan tyylikkäitä. Musta, harmaa, valkoinen vai punainen? Me lupaamme, että ajatuksella sisustettu kotisi ottaa asentamamme laitteen vastaan avosylin!

Toimitamme ja asennamme ilmalämpöpumput niin omakotitaloihin, kerrostaloasuntoihin, toimistotiloihin kuin vapaa-ajanasunnoillekin. Tallennathan vain numeromme puhelimeesi, sillä kun pääset kotonasi nauttimaan raikkaasta ja viileästä sisäilmasta, haluat tilata ilmalämpöpumpun myös kesämökillesi!

Raikas ja puhdas ilma tekee arjesta mukavampaa

Kauttamme tilattujen laitteiden ensiluokkaiset toiminnot kierrättävät ilmaa tasaisesti ja tehokkaasti ilman tunnetta vedosta. Ilmalämpöpumppu toimii myös sisäilman kosteuden poistajana ja puhdistajana. Pumpun suodatin kerää ilmasta pölyä ja muita epäpuhtauksia. Kun sisäilmaa kierrättää ilmalämpöpumppu, ei kotona tarvitse turvautua muihin tuuletuskeinoihin! Asennamme pumpun kiinteistöösi Kirkkonummella – näet positiiviset vaikutukset nopeasti.

ilmalampokunkku kuvake

Kuninkaallista asiakaspalvelua

Kun valitset IlmalämpöKunkun, saat laadukkaasta, alan sertifikaattien ja vaatimusten mukaista palvelua. Haluamme luoda onnistuneita asiakaskokemuksia ja tarjota arkea helpottavia ratkaisuja. Olemme Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija ja suoritamme asennukset aina EU-sertifikaatin mukaisesti. Anna uusien tuulien puhaltaa kotonasi – tilaa palvelumme Kirkkonummen alueella!

Ota yhteyttä