Ilmalämpöpumppu Kerava

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Keravalla

Ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuina vankalla ammattitaidolla

Ilmalämpöpumput säästävät huomattavia summia lämmityskustannuksissa ja säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti myös kesän helteillä. Oikein ja säännöllisesti huollettuna ja puhdistettuna ilmalämpöpumpun käyttöikä on jopa 15 vuotta. Toivota siis tervetulleeksi uusi perheenjäsen, jota kaikki rakastavat!

Kuinka suurista kustannussäästöistä sitten puhutaan? Tutkimusten mukaan energiansäästö on vuositasolla 3 000 kilowattitunnin luokkaa. Kun 1 kWh on noin 0,12€, ovat säästöt keskimäärin jopa 360€ vuodessa!

Mitsubishi Electric LN mallisto

Ilmalämpöpumput kaikkiin koteihin ja kiinteistöihin

Kotona on ihana olla – etenkin, jos sisäilma on raikas ja juuri sopivan viileä tai lämmin ympäri vuoden! IlmalämpöKunkku myy ja asentaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön Keravalla. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin sekä erilaisiin liike- ja toimistotiloihin. Ota yhteyttä – asennetaan ilmalämpöpumppu kiinteistöösi!

Huippuluokan tuotteet meiltä

Hiljainen ja huomaamaton, mutta äärimmäisen tehokas – sellainen on markkinoiden paras ilmalämpöpumppu! Ilmalämpöpumppumme ovat Mitsubishin Electric LN-mallistoa, jotka ovat suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita aina pakkasista kesän helleaaltoihin.

Modernien Mitsubishin Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppujen parhaita ominaisuuksia ovat muun muassa sen kyky ohjata puhallusilmaa tasaisesti ilman vedon tunnetta, hienostuneen elegantti muotoilu sekä ainutlaatuinen yö-toiminto, jonka avulla laitteen äänenvoimakkuuden saa lähes äänettömäksi. Lisäksi lämpöpumppu poistaa kosteutta ja puhdistaa sisäilmaa pölystä, liasta ja erilaisista pienhiukkasista. Myymäämme Mitsubishi Electric LN-sarjaan kuuluu kolme eri tehokkuuksilla varusteltua mallia, joiden neljästä värivaihtoehdosta asiakas voi valita mieluisan.

Laadukasta ja luotettavaa palvelua

Meiltä saat aina EU-sertifikaatin mukaiset asennukset. IlmalämpöKunkku on Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä, mikä tarkoittaa, että voit luottaa saamasi palvelun olevan luotettavaa ja ammattitaitoista. Panostamme asiakassuhteeseen ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien!

ilmalampokunkku kuvake

Kunkkua palvelun laatua

Ota yhteyttä