ILMALÄMPÖPUMPPUJEN

KUNKUIMMAT ASENNUKSET JA HUOLLOT UUDELLAMAALLA

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN MYYNTI

IlmalämpöKunkku myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Meiltä saat tunnetut ja luotettavat laitteet ja aina ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä palvelua.

MIKSI ILMALÄMPÖPUMPPU?

Ilmalämpöpumput säästävät huomattavia summia lämmityskustannuksissa. Säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti kesän helteillä. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin.

MITSUBISHI ELECTRIC – SUOMEN SUOSITUIN ILMALÄMPÖPUMPPU

Jälleenmyymme ja asennamme ilmalämpöpumppu- markkinoiden kunkkuja Mitsubishi Electricin innovatiivista ja ekologista LN-sarjaa.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput on suunniteltu kestämään ja toimimaan Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Pumppu puhdistaa ilmaa ja tuottaa viileyttä sekä lämmitystä huoneistoosi tarpeittesi mukaan. Modernin muotoilutyön tuloksena ilmalämpöpumput ovat nyt myös tavallista tyylikkäämpiä ja valittavissa on useita eri värivaihtoehtoja rubiininpunaisesta lumenvalkoiseen.

Mitsubishi Electric LN25

Neljä eri värivaihtoehtoa:
– Lumenvalkoinen
– Helmenvalkoinen
– Rubiininpunainen
– Onyxin musta

Mitsubishi Electric LN35

Neljä eri värivaihtoehtoa:
– Lumenvalkoinen
– Helmenvalkoinen
– Rubiininpunainen
– Onyxin musta

Mitsubishi Electric LN50

Neljä eri värivaihtoehtoa:
– Lumenvalkoinen
– Helmenvalkoinen
– Rubiininpunainen
– Onyxin musta

GREE ILMALÄMPÖPUMPUT – SOPII KOTIIN JA TOIMISTOIHIN

Jälleenmyymme ja asennamme ilmalämpöpumppu- markkinoiden johtavan valmistajan GREEN ilmalämpöpumput

GREE ilmalämpöpumppu mallistosta löytyy laadukas ja edullinen vaihtoehto sekä koteihin että toimistoihin. GREE mallistostamme löytyy neljä eri mallia ja seitsämän eri tehokkuutta. Mallistosta löytyy juuri sinun tarpeeseesi sopiva edullinen ja laadukas vaihtoehto käyttökuntoon asennettuna.

GREE Bora 35-A/W

Edullinen GREE Bora huoneilmajäähdytin tuo raikkaan viileyden nopeasti kesähelteillä. Tehokas viilennin kohteisiin kun et tarvitse lämmitystä.

GREE Fairy 25-A/W ja 35-A/W

GREE Fairy on tyylikäs, siro ja tehokas ilmalämpöpumppu saatavissa kahdella tehovaoihtoehdolla. Sisäänrakennetun WiFi:n ansiosta etäohjaat Fairya puhelimella tai muulla älylaitteella.

GREE Amber 25, 35, 50-A/2/W

GREE Amber tehokas ilmalämpöpumppu ja A+++ energiatehokkuusluokkaa lämmityksellä sekä jäähdytyksellä. Amberista on saatavissa 3 eri tehovaihtoehtoa.

GREE Multisplit 2 x 25-A/W

GREE Multi-Split mahdollistaa kahden sisäyksikön liittämisen yhteen ulkoyksikköön. Multi Split sopii erinomaisesti kaksikerroksisiin asuntoihin ja toimiston tilaratkaisuihin.

MIKSI VALITA ILMALÄMPÖPUMPPU

SOVELTUU OMAKOTITALOISTA KERROSTALOASUNTOIHIN

Ilmalämpöpumppu sopii lisälämmönlähteeksi mihin tahansa kiinteistöön. Parhaiten ilmalämpöpumpusta hyötyy sähkö- tai öljylämmittäjä. Ilmalämpöpumppu pienentää lämmityskustannuksia ja maksaa itsensä takaisin jopa muutamassa vuodessa.

EDULLINEN TAPA VIILENTÄÄ ASUNTO KESÄN HELTEILLÄ

Ilmalämpöpumppua voi käyttää kesäisin sisätilojen viilentämiseen. Oikein tehtynä tämä ei syö lämmityskaudella saatuja säästöjä. Tutkimuksen mukaan ilmalämpöpumppu tuo vuodessa lämmitykseen säästöä keskimäärin 3 000 kilowattituntia. Aktiivinen viilennyskäyttö kesäisin syö tästä määrästä vain noin kuudenneksen.

SÄÄSTÄ LÄMMITYSKULUISSA JOPA 60 %

Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityskaudella, kun pakkanen pysyy alle -15 – -20 astetta. Vuoden keskimääräiseksi energiansäästöksi on laskettu 3 000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinnaksi kaksitoista senttiä. Jotta ilmalämpöpumpusta saa parhaan mahdollisen säästön, tulee se sijoittaa oikein. Sisäyksikön kohdalla tulisi olla mahdollisimman vapaa ilman kulku huoneistoon.

ILMALÄMPÖPUMPPUJEN KUNKUT

MISUBISHI LN -SARJAN ILMALÄMPÖPUMPUT LÖYDÄT TÄÄLTÄ

YHTEYDENOTTOLOMAKE