ilmalampokunkku

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpö Kunkku myy, asentaa ja huoltaa ilmalämpöpumput lämmitys- ja viilennyskäyttöön. Meiltä saat tunnetut ja luotettavat ilmalämpöpumput ja aina ammattitaitoista sekä asiakaslähtöistä palvelua.

Oikea valinta moneen kotiin

Ilmalämpöpumppu säästää huomattavia summia lämmityskustannuksissa. Säästöjen lisäksi viilennät asuntosi edullisesti kesän helteillä. Ilmalämpöpumput soveltuvat kaikkiin asuntoihin omakotitaloista kerrostaloasuntoihin.

Miksi valita ilmalämpöpumppu?

Ilmalämpöpumpun päätehtävä on viilentää ja lämmittää kiinteistö sopivaan lämpötilaan. Ilmalämpöpumpun hankkimisella on kuitenkin monia muitakin hyviä puolia. Se jäähdyttää ja lämmittää kotisi tehokkaasti uusiutuvat energian avulla tuoden samalla säästöä lämmityskustannuksiin. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa niin omakotitaloon, kerrostaloon, mökille kuin yrityksen toimitiloihin. Valikoima on laaja, joten jokaiseen kohteeseen löytyy varmasti sopiva ilmalämpöpumppu. Ilmalämpö Kunkku auttaa sinua valitsemaan parhaan ilmalämpöpumpun mallistosta ja tekee laitteen asennuksen ammattitaidolla. Tarjoamme myös laitteiden huoltoa koko Uudenmaan alueella. 

Säästöä jopa 60% lämmityskustannuksissa

Ekologinen tapa asunnon lämmönsäätöön

Soveltuu omakotitaloista kerrostaloihin

MUKAVA LÄMPÖTILA KESÄT TALVET

Ilmalämpöpumppu tekee sisätilojen lämpötilasta mukavan. Enää ei tarvitse hyristä vilusta tai ahdistua helteestä. Kesähelteellä laadukas ilmalämpöpumppu viilentää ja raikastaa sisäilman tehokkaasti.  Syksyn saapuessa laite taas tuo sisälle mukavan lämmintä ilmaa. Ilmalämpöpumppu takaa viihtyisän sisäilman vuoden ympäri. 

Lämpötilan säädön lisäksi ilmalämpöpumpun suodattimet poistavat sisätilojen ilmasta epäpuhtauksia sekä bakteereja. Voit siis nauttia entistä raikkaammasta huoneilmasta niin kotona, mökillä kuin työpaikalla.

 

 

OIVALLINEN TAPA ALOITTAA ENERGIANSÄÄSTÖ

Laadukas lämpöpumppu on hyvä sijoitus pitkällä aikavälillä. Se avulla on mahdollista säästää suuriakin summia lämmityskuluissa. On laskettu, että ilmalämpöpumppu tuo vuodessa lämmitykseen säästöä keskimäärin 3 000 kilowattituntia. Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityskaudella, kun pakkanen pysyy alle -15 – -20 astetta. Oikein sijoitettuna ilmalämpöpumppu tuo parhaan mahdollisen säästön. Ilmalämpö Kunkun asiantuntevat asentajamme auttavat valitsemaan sisäyksikön sijoituspaikan niin, että se sallii mahdollisimman vapaan ilmankulun huoneistoon.

 

Panasonic CZ ilmalämpöpumppu

LAADUKAS ILMALÄMPÖPUMPPU

Meiltä saat ilmalämpöpumput parhailta merkeiltä, kuten Daikin, Panasonic, Mitsubishi Electric ja Innova. Laadukkaat laitteet on suunniteltu pohjoisiin olosuhteisiin. Valikoimastamme löytyy useita erilaisia laitteita, jotka sekä lämmittävät että viilentävät sisäilmaa. Tutustu mallistoon ja tilaa ilmalämpöpumppu meiltä! Tarjoamme lisäksi ammattitaitoisen asennuksen koko Uudenmaan alueella.