Ilmalämpöpumppu Vantaa

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Vantaalla

IlmalämpöKunkku toimittaa markkinoiden parhaat ilmalämpöpumput!

Kesähelteistä nauttiminen on ihanaa, kunhan painostavaa lämpöä pääsee välillä pakoonkin. Ilmalämpöpumppu on investointi, joka kannattaa! Tilaa ilmalämpöpumppu Vantaan alueella sijaitsevaan kiinteistöösi kauttamme.

Kun käyt plussat ja miinukset ajatuksella läpi, huomaat, että huonossa sisäilmassa sinnittely on turhaa. Ilmalämpöpumppu on edullinen, tehokas ja järkevä ratkaisu parantamaan asumisviihtyvyyttä ja sisätiloissa oleskelua niin kotona, mökillä kuin toimistollakin. Palvelemme asiakkaita Vantaalla ja toimitamme ilmalämpöpumput kiinteistön yksityiskohtaiset tarpeet huomioiden.

Mitsubishi Electric LN mallisto

Miksi tilata ilmalämpöpumppu asennuksineen meiltä?

Me IlmalämpöKunkulla teemme ilmalämpöpumpun hankkimisesta vaivatonta. Autamme sinua valitsemaan kiinteistöösi sopivan tuotteen, hoidamme sen huolellisen asennuksen ja tarjoamme luotettavan laitehuollon. Valikoimastamme löytyvät ilmalämpöpumput ovat moderneja, ekologisia, muotoilultaan tyylikkäitä ja toiminnoiltaan huomaamattomia. Huomaat kuinka kotisi raikkaassa ilmassa on yhtäkkiä paljon parempi olla!

ilmalämpöpumppu talossa

Me tiedämme pumpun paikan!

Kokeneet asentajamme tietävät, mihin ilmalämpöpumppu tulee kotonasi tai yrityksesi tiloissa sijoittaa. Jotta ilmalämpöpumppu toimii moitteettomasti, ilman on päästävä leviämään vapaasti. Oikein sijoitettu pumppu takaa lempeän ja tehokkaasti kiertävän ilmavirran, joka ei aiheuta vedon tunnetta. Oli kyseessä sitten omakotitalo, rivitalo, kerrostaloasunto, mökki tai valtava tapahtumatila, me löydämme ilmalämpöpumpulle juuri sopivan paikan.

Oikea asennus on avain onneen

Oikein asennettuna ja huollettuna ilmalämpöpumppu paitsi lämmittää ja viilentää sisäilmaa moitteettomasti, myös maksaa itsensä takaisin vain muutamassa vuodessa! Parhaassa tilanteessa kesällä tehtävä sisätilojen viilennys ei syö lämmityskaudella saatuja säästöjä lähes lainkaan. Kun ostat ilmalämpöpumpun meiltä, saat alan ammattilaisten suorittaman asennuksen. Palvelualttiiden asiantuntijoidemme kanssa työskentely on suoraviivaista ja luotettavaa.

Tutkimukset ovat puolellasi

Ilmalämpöpumppujen kustannuksista tehtyjen tutkimusten mukaan lämmityksestä kertyvät säästöt ovat keskimäärin 3 000 kilowattituntia vuodessa. Vaikka pumppu olisi koko kesän aktiivisessa viilennyskäytössä, syö viilennykseen tarvittava teho tästä määrästä vain noin kuudenneksen.

Voit säästää lämmityskuluissa jopa 60 %! Ilmalämpöpumppu säästää energiaa lämmityskaudella pakkasen pysyessä alle -15 – -20 asteessa. Vuoden keskimääräiseksi energiansäästöksi on laskettu 3 000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinnaksi kaksitoista senttiä.

Ilmalämpöpumppu - Mukavuudenhaluisen ihmisen paras kaveri

Helpota oloasi ja kevennä kustannuksiasi! Kun kodin sisäilma tuntuu tunkkaiselta, päätä särkee, keskittymiskyky on nollassa ja koet jatkuvaa tarvetta tuulettaa, on aika hankkia ilmalämpöpumppu. Vaikka ilmalämpöpumppu usein hankitaan vastaamaan toivetta paremmasta sisäilmasta, on laitteen hankkiminen myös järkevä taloudellinen investointi.

Toimittamamme laitteet eivät ole massiivisia koneita, jotka pilaavat sekä asuntosi huolella suunnitellun visuaalisen ilmeen että mieltä rauhoittavan hiljaisuuden. Päinvastoin – löydät meiltä tyylikkäitä eri värisiä ja mallisia laitteita, jotka miellyttävät paitsi ulkonäöltään, myös hiljaisuudeltaan. Yö-toiminnon avulla laitteen desibelivoimakkuuden saa laskettua lähes äänettömäksi. Vieressä nukkuva puolisosikin pitää kovempaa ääntä!

ilmalampokunkku kuvake

Aina kunkkulaatua

Ota yhteyttä