Ilmalämpöpumppu Järvenpää

Laadukkaat ilmalämpöpumput ja asennukset Järvenpäässä

Ilmalämpöpumput valmiiksi asennettuina ammattilaisten toimesta

Säästä hermoja ja lämmityskuluja! Kun sisäilma on riittävän viileä ja raikas ympäri vuoden, pysyy tunnelmakin rennon keveänä. Kotona arkea ei vaivaa kuumuudesta johtuva jatkuva ärtyneisyys ja toimistotiloissa työkykyä kohentaa ihana jäähdytetty ilma!

Mikäli asuntosi, kesämökkisi tai liiketilasi on uuden ilmalämpöpumpun tarpeessa – ota rohkeasti yhteyttä IlmalämpöKunkkuun. Me kartoitamme tarpeesi ja huolehdimme laitteen asennuksesta varmasti ja ammattitaidolla. Asennamme Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumppuja Järvenpäässä.

Mitsubishi Electric LN mallisto

Laadukas asennus alan asiantuntijoilta

Arveluttaako mihin ilmalämpöpumpun voi kiinteistössäsi sijoittaa? Mietitkö, minkälaisen laitteen valitsisit kolmikerroksiseen omakotitaloosi? Huolettaako ilmalämpöpumpun hallitseva ulkonäkö ja äänekkyys? Ei huolta! Me autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan tuotteen. Asiantuntijamme osaavat sijoittaa lämpöpumpun kohteeseen kuin kohteeseen niin, että laite toimii tehokkaasti ja kestävästi.

Uusimmat tuotteet

Toimittamamme Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput ovat markkinoiden parhaita ja hiljaisimpia. Älä siis huoli, vaikka laite päätyisi kotonasi näkyvälle paikalle – laitteet ovat viimeisimmältä muotoilultaan tyylikkään elegantteja ja lisäksi voit valita neljästä eri värivaihtoehdosta mieluisan. Huippuluokan tekniset ominaisuudet sisältävä LN-sarjan ilmalämpöpumppu on ekologinen, tehokas ja se levittää puhallusilmaa tasaisesti kiinteistön eri tiloihin. Lisäksi laite puhdistaa ja raikastaa sisäilmaa poistaen likaa ja kosteutta.

Edullinen vaihtoehto lämmitykseen ja jäähdytykseen

Ilmalämpöpumpulla voit säästää lämmityskuluissa jopa 60%! Ilmalämpöpumppu on edullinen ja kustannustehokas tapa tehostaa lämmitystä talvikaudella ja jäähdyttää kiinteistö viileäksi kesällä. Lämpöpumppu tuottaa säästöjä olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä riippumatta – erityisen suuret hyödyt siitä on sähkö- tai öljylämmittäjälle.

Ilmalämpöpumppu kerryttää säästöä vuositasolla keskimäärin 3000 kilowattituntia ja kilowattitunnin hinnaksi on laskettu noin kaksitoista senttiä. Ilmalämpöpumppua voi käyttää kesäisin sisätilojen viilentämiseen ja oikein tehtynä viilennys ei syö lämmityskaudella saatuja säästöjä. Ilmalämpöpumppu maksaa itsensä säästöjen muodossa takasin vain muutamassa vuodessa – tutustu ilmalämpöpumppuihimme tarkemmin ja tilaa asennus jo tänään!

ilmalampokunkku kuvake

Miksi valita ilmalämpökunkku?

Tilaa ilmalämpöpumppujen Kunkut meiltä! Olemme Turvallisuus- ja Kemikaaliviraston hyväksymä toimija, mikä tarkoittaa, että tarjoamamme palvelu ja suorittamamme työ on aina ammattitaitoista ja kaikki voimassa olevat säännökset huomioivaa.

Ota yhteyttä