ilmalampokunkku

Ilmalämpöpumpun huolto Espoo

Onko ilmalämpöpumppusi vailla ammattilaistason huoltoa Espoon alueella?

Onnittelut, olet löytänyt paikallisen asiantuntijan, joka voi varmistaa, että ilmalämpöpumppusi toimii moitteettomasti vuodesta toiseen. Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto Espoossa ei ainoastaan varmista laitteesi pitkää ikää, vaan myös pitää sen suorituskyvyn huipussaan, mikä säästää sinun energia- ja korjauskustannuksiasi pitkällä tähtäimellä.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun huoltopalvelu on kotisi tai yrityksesi toimivuuden ja viihtyvyyden kannalta olennaista. Espoossa toimiva kokenut tiimimme tarjoaa kattavia ilmalämpöpumpun huoltopalveluita, jotka takaavat laitteidesi tehokkuuden ja pitkäikäisyyden.

Tunnistamme ilmalämpöpumpun huollon merkityksen, ja siksi panostamme syvälliseen tekniseen osaamiseemme ja asiakaspalveluun. Tavoitteenamme on varmistaa, ettei yksikään ilmalämpöpumppu jää vaille tarpeellista huolenpitoa.

Huoltoprosessi

Ilmalämpöpumpun huollossa jokainen elementti tarkastetaan, ja tarvittaessa suoritamme komponenttien vaihtoja tai korjauksia. Puhdistamme ilmalämpöpumpustasi lian ja pölyt, jotka voivat heikentää sen toimintaa ja aiheuttaa terveysriskejä. Säädämme ja optimoimme ilmalämpöpumpun asetuksia, jotta energiatehokkuus maksimoituu ja sähkölaskusi pysyy maltillisena.

Milloin ilmalämpöpumpun huolto Espoossa on ajankohtaista?

Huoltopalvelu, joka erottuu

Valitsemalla meidät saat enemmän kuin pelkän huollon; saat kumppanin, joka on sitoutunut asumismukavuuteesi. Panostamme avoimeen kommunikaatioon ja läpinäkyviin toimintatapoihin, joten voit luottaa siihen, että huoltotyömme on aina korkealaatuista ja tehokasta.

Olipa kyse sitten rutiinihuollosta tai kiireellisemmästä korjauksesta, Espoossa sijaitseva tiimimme on valmiina palvelemaan sinua. Varaa ilmalämpöpumpun huolto nyt ja varmista, että laitteesi palvelee sinua tehokkaasti ja ongelmitta vuoden jokaisena päivänä.

Hinnasto

Huoltohinnastot ovat voimassa alle 3,5kW laitteille

Ilmalämpöpumpun vuosihuolto + järjestelmän pesu 369€

Ilmalämpöpumpun pesuhuoltoon sisältyy:

Vuosihuolto alk. 279€

Huolto järjestelmälle jossa on yksi sisä- ja ulkoyksikkö.

Vuosihuollon hintaan sisältyvät matkakulut ja matka-aika pääkaupunkiseudulla, pk-seudun ulkopuoli, sekä saaristokohteet sopimuksen mukaisesti.

Mahdolliset lisätyöt

Mikäli laitteistossa havaitaan korjaamista edellyttäviä vikoja, laitteistoon halutaan laajempia huoltotoimia, tai järjestelmään on tarvetta lisätä kylmäainetta, niin ne on mahdollista tilata huollon yhteydessä lisätöinä. Mahdolliset lisätyöt tilataan asentajalta ja tehdyt lisätyöt veloitetaan huoltolaskun yhteydessä.

Omatoimisesti tehtävät huoltotyöt

Ammattilaisen tekemän huollon lisäksi ilmalämpöpumppua tulee huoltaa omatoimisesti säännöllisin väliajoin. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön karkeasuodatin tulisi puhdistaa vähintään kuukausittain. Suodattimen voi puhdistaa imuroimalla, tai jos imurointi ei riitä, niin pesemällä vesihanan alla. Suodatin tulee asentaa paikoilleen, vasta sen kuivumisen jälkeen. Ulkoyksikön osalta tulisi huolehtia laitteen puhtaanapidosta ja siitä, että laitteen sisällä olevaan propelliin ei kulkeudu lehtiä, risuja, tai muuta roskaa. Puhtaanapitoa helpottaa ulkoyksikön suojakotelo. Suojakotelon tulee mahdollistaa riittävä ilmankierto ja olla käyttötarkoitukseen soveltuva. Myös lumen ja jään vaikutukset tulee huomioida riittävällä puhdistuksella.

Ilmalämpöpumpun huoltopalvelun kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun huolto, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2250 EUR vuodessa. Vähennys on 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2020).

Yhteydenottolomake