ilmalampokunkku

Ilmalämpöpumpun huolto Helsinki

Etsitkö ilmalämpöpumpun huoltoa Helsingissä?

Ilmalämpöpumpun huolto on tehtävä, joka varmistaa kodin lämmitys- ja viilennysjärjestelmäsi pitkän iän ja tehokkuuden. Me tarjoamme asiantuntevaa ilmalämpöpumpun huoltopalvelua Helsingissä, jotta sinun ei tarvitsisi huolehtia laitteesi kunnosta.

Ilmalämpöpumpun huolto

Meidän palvelumme kattaa kaikki ilmalämpöpumpun ylläpidon näkökohdat Helsingin alueella. Pitkällä kokemuksellamme tiedämme, kuinka tärkeää on säännöllinen huolto ilmalämpöpumpun luotettavuudelle. Huollamme kaiken merkkisiä ja mallisia laitteita, ja varmistamme aina, että huoltotoimenpiteet suoritetaan korkeimpien standardejen mukaisesti.

Mitä se sisältää?

Huoltotyöhömme sisältyy laitteen perusteellinen puhdistus, joka poistaa lian ja nukan sisä- ja ulkoyksiköstä ja varmistaa ilmavirran esteettömyyden. Tarkistamme myös kylmäaineen määrän ja laitteen paineet, sekä varmistamme kaikkien sähköisten komponenttien toimivuuden. Näin varmistamme laitteen mahdollisimman tehokkaan ja taloudellisen toiminnan.

Milloin ilmalämpöpumpun huolto Helsingissä on ajankohtaista?

Huoltopalvelu, joka erottuu

Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja jokainen ilmalämpöpumppu on yksilöllinen, ja siksi räätälöimme huoltosopimuksen aina juuri sinun tarpeidesi mukaisesti. Olipa kyseessä tavallinen vuosihuolto tai laajemmat korjaustoimenpiteet, meidän tiimimme on valmis tarjoamaan parasta palvelua.

Älä odota ongelmien ilmenemistä. Varaa huoltokäynti jo tänään, ja varmista, että ilmalämpöpumppusi on valmis kohtaamaan Helsingin kaupungin haasteelliset sääolosuhteet. Ota yhteyttä meihin ja me huolehdimme, että kotisi pysyy lämpimänä talven pakkasilla ja viileänä kesän helteillä.

Hinnasto

Huoltohinnastot ovat voimassa alle 3,5kW laitteille

Ilmalämpöpumpun vuosihuolto + järjestelmän pesu 369€

Ilmalämpöpumpun pesuhuoltoon sisältyy:

Vuosihuolto alk. 279€

Huolto järjestelmälle jossa on yksi sisä- ja ulkoyksikkö.

Vuosihuollon hintaan sisältyvät matkakulut ja matka-aika pääkaupunkiseudulla, pk-seudun ulkopuoli, sekä saaristokohteet sopimuksen mukaisesti.

Mahdolliset lisätyöt

Mikäli laitteistossa havaitaan korjaamista edellyttäviä vikoja, laitteistoon halutaan laajempia huoltotoimia, tai järjestelmään on tarvetta lisätä kylmäainetta, niin ne on mahdollista tilata huollon yhteydessä lisätöinä. Mahdolliset lisätyöt tilataan asentajalta ja tehdyt lisätyöt veloitetaan huoltolaskun yhteydessä.

Omatoimisesti tehtävät huoltotyöt

Ammattilaisen tekemän huollon lisäksi ilmalämpöpumppua tulee huoltaa omatoimisesti säännöllisin väliajoin. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön karkeasuodatin tulisi puhdistaa vähintään kuukausittain. Suodattimen voi puhdistaa imuroimalla, tai jos imurointi ei riitä, niin pesemällä vesihanan alla. Suodatin tulee asentaa paikoilleen, vasta sen kuivumisen jälkeen. Ulkoyksikön osalta tulisi huolehtia laitteen puhtaanapidosta ja siitä, että laitteen sisällä olevaan propelliin ei kulkeudu lehtiä, risuja, tai muuta roskaa. Puhtaanapitoa helpottaa ulkoyksikön suojakotelo. Suojakotelon tulee mahdollistaa riittävä ilmankierto ja olla käyttötarkoitukseen soveltuva. Myös lumen ja jään vaikutukset tulee huomioida riittävällä puhdistuksella.

Ilmalämpöpumpun huoltopalvelun kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun huolto, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2250 EUR vuodessa. Vähennys on 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2020).

Yhteydenottolomake