ilmalampokunkku

Ilmalämpöpumpun huolto Vantaa

Tarvitsetko ilmalämpöpumpun huoltoa Vantaalla?

Tiesitkö, että säännöllinen ilmalämpöpumpun huolto Vantaalla on avainasemassa lämpöpumpun tehokkuuden ja pitkäikäisyyden varmistamisessa? Monet Vantaa asukkaat ovat jo löytäneet tämän salaisuuden ja luottavat meidän asiantuntemukseemme ja kokemukseemme, kun on aika varmistaa kotinsa lämpö ja viilennys tarpeiden täyttymisen.

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllisen huollon edut ovat moninaiset. Se paitsi pidentää laitteen käyttöikää, myös pitää sen suorituskyvyn huipussaan, joka puolestaan säästää energiaa ja alentaa sähkölaskujasi. Lisäksi puhtaat ja hyvin huolletut laitteet parantavat sisäilman laatua, joka on terveydellesi tärkeää.

Ota yhteyttä jo tänään, niin varmistat, että ilmalämpöpumppusi on valmiina toimimaan tehokkaasti vuoden jokaisena päivänä. Olemme valmiina auttamaan sinua kaikissa ilmalämpöpumppuun liittyvissä huoltotarpeissa, Vantaan alueella.

Huoltoprosessi

Huoltomme kattaa kaiken tarvittavan ilmalämpöpumpun optimaalisen toiminnan varmistamiseksi. Puhdistamme ja tarkistamme sisä- ja ulkoyksikön, varmistamme kylmäaineen määrän ja tarkastamme kaikki sähköiset osat sekä suoritamme tarvittaessa ilmalämpöpumpulle korjaustoimenpiteitä. Kokeneet ammattilaisemme tuntevat eri ilmalämpöpumppumerkkien erityispiirteet, mikä takaa laadukkaan ja kohdennetun palvelun.

Kun etsit luotettavaa kumppania ilmalämpöpumpun huoltoon, käännä katseesi meihin. Meidän vuosien kokemuksemme ja syvällinen tietämyksemme ilmalämpöpumppujen parissa, yhdistettynä intohimoomme tarjota vain parasta, on mitä tarvitaan pitääkseen sinun kotisi tai yrityksesi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

Milloin ilmalämpöpumpun huolto Vantaalla on ajankohtaista?

Huoltopalvelu, joka erottuu

Toimintamme perustuu läpinäkyvyyteen ja rehellisyyteen. Kun otat meihin yhteyttä ilmalämpöpumpun huoltoa varten, voit luottaa siihen, että saat selkeän kuvan siitä, mitä palvelun aikana tehdään, ja mitä se sinulle maksaa. Emme yllätä sinua piilokuluilla, vaan annamme aina kattavan tarjouksen ennen työhön ryhtymistä.

Hinnasto

Huoltohinnastot ovat voimassa alle 3,5kW laitteille

Ilmalämpöpumpun vuosihuolto + järjestelmän pesu 369€

Ilmalämpöpumpun pesuhuoltoon sisältyy:

Vuosihuolto alk. 279€

Huolto järjestelmälle jossa on yksi sisä- ja ulkoyksikkö.

Vuosihuollon hintaan sisältyvät matkakulut ja matka-aika pääkaupunkiseudulla, pk-seudun ulkopuoli, sekä saaristokohteet sopimuksen mukaisesti.

Mahdolliset lisätyöt

Mikäli laitteistossa havaitaan korjaamista edellyttäviä vikoja, laitteistoon halutaan laajempia huoltotoimia, tai järjestelmään on tarvetta lisätä kylmäainetta, niin ne on mahdollista tilata huollon yhteydessä lisätöinä. Mahdolliset lisätyöt tilataan asentajalta ja tehdyt lisätyöt veloitetaan huoltolaskun yhteydessä.

Omatoimisesti tehtävät huoltotyöt

Ammattilaisen tekemän huollon lisäksi ilmalämpöpumppua tulee huoltaa omatoimisesti säännöllisin väliajoin. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön karkeasuodatin tulisi puhdistaa vähintään kuukausittain. Suodattimen voi puhdistaa imuroimalla, tai jos imurointi ei riitä, niin pesemällä vesihanan alla. Suodatin tulee asentaa paikoilleen, vasta sen kuivumisen jälkeen. Ulkoyksikön osalta tulisi huolehtia laitteen puhtaanapidosta ja siitä, että laitteen sisällä olevaan propelliin ei kulkeudu lehtiä, risuja, tai muuta roskaa. Puhtaanapitoa helpottaa ulkoyksikön suojakotelo. Suojakotelon tulee mahdollistaa riittävä ilmankierto ja olla käyttötarkoitukseen soveltuva. Myös lumen ja jään vaikutukset tulee huomioida riittävällä puhdistuksella.

Ilmalämpöpumpun huoltopalvelun kotitalousvähennys

Ilmalämpöpumpun huolto, sekä mahdolliset lisätyöt kuuluu kotitalousvähennyksen piiriin. Kotitalousvähennys on henkilökohtainen ja sitä voi saada enintään 2250 EUR vuodessa. Vähennys on 40% arvonlisäverollisesta työn osuudesta ja vähennys suoritetaan ensisijaisesti ansio- ja pääomatulojen verosta. Omavastuun osuus kotitalousvähennyksessä on 100 EUR (v. 2020).

Yhteydenottolomake